Stiri
Stiri

Stiri (136)

Scris de Administrator 26 Aprilie 2011 Published in Stiri

Cateva cuvinte neaose

Bun gasit, dragi prieteni ! Ati ghicit ! Indraznesc sa va conving ca merita  sa ascultati din cand in cand, oricat de des va cere inima,  o melodie populara.  Un cantec de-al nostru romanesc, in care sa gasiti mangaiere atunci cand neajunsurile greu va  incearca ori cu care sa petreceti atunci cand bucuriile va impodobesc viata.  Chiar daca poate multi dintre cei care cititi acum aceste randuri sunteti nascuti la oras, nu se poate sa nu fi auzit o vorba din vechime, care spune cam asa, "chiar daca esti amarat e bine sa nu tragi rau". Si ce anume poate sa ne faca sa uitam de toate si sa simtim cum cerul sufletului se insenineaza decat atunci cand ascultam un cantecel de voie buna? Iar la acest capitolul trebuie sa recunoastem ca folclorul romanesc este de-a dreptul generos. In ceea ce priveste varietatea si bogatia ritmurilor muzicale suntem fara drept de tagada printre primii din lume, avem cel mai impresionant si viu folclor.
Scris de Administrator 26 Aprilie 2011 Published in Stiri

Comisia Juridica a Senatului a avizat favorabil un proiect de lege care prevede desfiintarea unor instante judecatoresti

Comisia Juridică a Senatului a avizat favorabil un proiect de lege prin care se prevede desfiinţarea unor instanţe judecătoreşti, senatorii jurişti propunând suplimentarea numărului acestora. Potrivit amendamentelor, pe lângă instanţele propuse de executiv şi votate de Camera Deputaţilor, în număr de opt, pentru desfiinţare au mai fost adăugate instanţele judecătoreşti şi Parchetele din Sîngiorgiu de Pădure, Şoncuta Mare, Murgeni şi Bozovici.
Scris de Administrator 26 Aprilie 2011 Published in Stiri

Putem cumpara masini electrice cu bani de la Guvern!

Programul "Rabla" pentru autovehicule electrice sau hibrid a demarat in mod oficial, dupa ce actul normativ care il reglementeaza a intrat in vigoare. Daca aveti o masina veche pe care vreti sa o casati, puteti primi in schimbul ei doua vouchere in valoare de 7600 de lei pentru a achizitiona un autoturism hibrid sau patru vouchere in valoare de 15.200 de lei pentru a cumpara o masina electrica. Autoturismele ecologice sunt, in acest moment, o raritate pe sosele Romaniei, desi statul a oferit si pana acum facilitati pentru cei care cumparau masini “verzi”, acestea fiind scutite de la plata taxei de prima inmatriculare.
Scris de Administrator 19 Aprilie 2011 Published in Stiri

Articolul 74 indice 1 din Codul Penal este neconstitutional

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca articolul 74 indice 1 din Codul Penal, introdus prin Legea 220/2010 privind mica reforma in justitie, care prevedere reducerea limitelor de pedeapsa la jumatate pentru anumite infractiuni daca prejudiciar este integral acoperit, este neconstitutional.   Decizia din 3 mai a Curtii Constitutionale vizeaza articolul 74 indice 1 din Codul Penal, introdus prin Legea micii reforme, care prevede ca, pentru anumite infractiuni, in cazul in care inculpatul acopera integral prejudiciul creat in cursul urmaririi penale sau pana la pronuntarea primei instantei, limitele de pedeapsa se reduc la jumatate. Exceptia pe acest articol a fost ridicata in cadrul unui proces, iar judecatorii CCR au admis-o, astfel ca prevederea a fost declarata neconstitutionala.
Scris de Administrator 11 Noiembrie 2010 Published in Stiri

Shakira in concert la Bucuresti

Solista columbiană Shakira susţine un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Artista a mai cântat în România în 2006, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori. Solista columbiană Shakira susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, primul spectacol în aer liber din cadrul turneului mondial "The Sun Comes Out". Echipa cu care cântăreaţa columbiană a ajuns la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se numără cei opt membri ai bandului său, două dansatoare şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză care o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.
Scris de Administrator 11 Noiembrie 2010 Published in Stiri

Radio Folk Art

„Folk Art Radio, un radio mereu de partea ta” Este un radio online infiintat de Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International, pentru a acoperi un segment de piata inexistent si pentru a veni in intampinarea ascultatorilor (a publicului audio) care doresc sa asculte muzica de inalta calitate, din toate genurile muzicale existente. La Folk Art Radio ascultati doar muzica, informatii si stiri de un real folos.
Scris de Administrator 08 Noiembrie 2010 Published in Stiri

Institutiile europene isi deschid portile pentru public

Pe parcursul zilei de sâmbătă 07.05.2011, în faţa clădirii Comisiei Europene de la Bruxelles vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu muzică şi fructe proaspete.Instituţiile europene de la Bruxelles îşi deschid porţile pentru public, cu două zile înainte de Ziua Europei, marcată pe 9 mai.
Scris de Administrator 08 Noiembrie 2010 Published in Stiri

Concert Sting la Bucuresti pe data de 6 iunie 2011

Luni, 6 iunie 2011, Sting concerteaza la Bucuresti în Piata Constitutiei, impreuna cu trupa sa si Orchestra Simfonica.Turneul Symphonicity il prezinta pe Sting intr-o serie de concerte inedite, in cadrul carora artistul interpreteaza cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa intr-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic.Dupa nenumarate concerte sold-out sustinute in America de Nord, Europa si Australia, turneul Symphonicity isi va completa programul cu noi show-uri in Franta, Germania, Italia si Europa de Est.
Scris de Administrator 08 Noiembrie 2010 Published in Stiri

Shakira - Un concert care a cucerit publicul din Romania

Shakira a cântat sâmbătă, 7 mai, în faţa unui public de circa 20.000 de fani, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În ciuda vremii, diva columbiană a reuşit să-i cucerească pe români în concertul care face parte din turneul mondial "Sale El Sol". Peste 20.000 de oameni au înfruntat ploaia din dorinţa de a cânta şi a dansa alături de frumoasa artistă. Nici măcar întârzierea divei nu i-a alungat alungat pe fani. Smiley şi Bosquito sunt cei care au cântat în deschiderea concertului Shakirei care şi-a făcut apariţia pe scenă la 21.30, în pantaloni negri mulaţi şi cu un top argintiu.
Pagina 10 din 10

Asculta Radio FolkArt

Ora Romaniei

Vizitatori online

0 users and 8 guests online

Crestinism Ortodox

  • Banner

Curs Valutar

Calendar Iconografic

Catedrala Mantuirii Neamului

banner-patriarhie-180x150

Starea Vremii