CONCERT NAZARETH LA BUCURESTI

Data: 27-01-2012 Ora: 19:00 
Locatia: Hard Rock Cafe, Bucureşti

Nazareth, una dintre legendele rock ale anilor ’70, revine în România pentru un concert ce va avea loc în 27 ianuarie 2012, la Bucureşti. În deschidere va cânta formaţia Trooper. Evenimentul este organizat de Hard Rock Cafe în parteneriat cu Cavalleria Events şi OST Cultural Events.

Concertul marchează aniversarea a patru ani de Hard Rock Cafe la Bucureşti.

Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat “Big Dogz”, lansat în primăvara lui 2011, la 40 de ani de la apariţia primului lor material discografic (Nazareth, 1971).

“Big Dogz”, al 22-lea material discografic al trupei, conţine 11 piese noi şi s-a bucurat de success în Europa, Asia şi America de Sud. Balada “Love Hurts”, care a făcut înconjurul lumii, câştigând Discul de Platină şi ocupând prima poziţie în topurile din Europa şi SUA, rămâne, însă, preferata publicului, chiar şi la 36 de ani de la lansare.

Trupa britanică Nazareth a fost înfiinţată în decembrie 1968 în Dunfermline, Scoţia, din “cenuşa” unei trupe semi-profesioniste locale, The Shadettes, de solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V şi The Red Hawks), basistul Pete Agnew şi bateristul Darrell Sweet.

Biletele pot fi achiziţionate începând cu data de 20 septembrie din Hard Rock Cafe Bucuresti sau online, pe site-urile de profil, la următoarele preţuri:

Categoria VIP – 400 de lei (întâlnire cu trupa, fotografie, disc semnat de către membrii trupei)
Categoria I – 120 de lei (loc la mese)
Categoria a II-a – 90 de lei (în picioare)

Website: http://www.nazarethdirect.co.uk/nazareth/
Sursa: calendarevenimente.ro  si mediafax.ro