CONCERT LARA FABIAN IN ROMANIA

Data: 17-03-2012 Ora: 19:00 
Locatia: Sala Palatului, Bucureşti

Veşti bune pentru admiratorii Larei Fabian! Artista vine în premieră la Bucureşti pe 17 martie 2012, la Sala Palatului! În peste 25 de ani de carieră, după ce a încântat milioane de oameni de pe toate continentele, a venit şi rândul României să se lase fermecată de vocea unică a artistei.

Lara Fabian sau Lara Crokaert (acesta fiind numele său real) s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Etterbeek (Bruxelles – Belgia). Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale ce se va dovedi glorioasă a început în 1978, când de Moş Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Odată ce visul său de a avea un pian s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 câştigă concursul \”Le Tremplin de Bruxelles\”, concurs ce duce la împlinirea unui vis al tinerei artiste: înregistrarea primului său single numit „L’Aziza”.

Recunoaşterea internaţională a artistei vine doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia „Croire”, unde se clasează pe locul 4. Primul său disc este lansat în 1991 şi este foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. 

În 1994 lansează al doilea album al său – „Carpe Diem”, ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Junos (varianta Oscarurilor muzicale în Canada). În 1996 devine cetăţean canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia „Cocoşatul de la Notre Dame”.

Dovedeşte lumii întregi că are o voce excepţională prin interpretarea pieselor „Adagio” şi „I Will Love Again” (numărul 1 în Bilboard). Melodii ca „I Am who I Am”, „Love By Grace” şi „Quedate” se bucură de succes în Brazilia, Spania şi Portugalia. Prin melodiile compuse şi interpretate unic, tânăra artistă devine parte a istoriei muzicii pop.

Albumul cu numărul 10 este intitulat \“TLFM”\ şi este scris şi compus în totalitate de Lara, aducând cu această ocazie un omagiu celor 12 femei (Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida, etc…) care au ajutat-o să devină artista şi femeia de succes care este azi.

Pentru cei ce îşi doresc să o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vând din data de 8 septembrie 2011 şi pot fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, Chioşcurile Adevărul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

– 350 lei (categoria VIP)
– 300 lei (categoria 1)
– 250 lei (categoria 2)
– 200 lei (categoria 3)
– 150 lei (categoria 4)
– 100 lei (categoria 5)

Concertul Lara Fabian este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Sursa: calendarevenimente.ro