Sprijin refacere acoperis Biserica

Dăruind vei dobândi!

În zadar ridicăm case luxoase, în zahar construim fel de fel de edificii somptuoase, dacă nu avem unde ne pleca genunchii.
Degeaba toată truda şi munca noastră dacă nu ştim să ridicăm biserici ori dacă nu ne mai interesează în ce stare se găseşte lăcaşul în care Hristos coboară la noi ca să ne împartă pâinea vieţii veşnice.
Din păcate sunt multe sate, în care Sfânta Litughie se oficiază în bisericuţe întunecoase, cu pereţi mucegăiţi şi plini de igrasie, ale căror ziduri au crăpături de-o palmă, ori ale căror acoperişuri nu mai fac faţă de mulţi ani intemperiilor naturii.
Oamenii au îmbătrânit, sunt săraci şi deşi îşi doresc din suflet, ei nu mai pot susţine reconstrucţia sfântului lăcaş.
Cei tineri s-au rătăcit prin lume, şi chiar şi atunci când se reîntorc în sat, puţini mai sunt interesaţi de cele sfinte.
Bisericile rurale au nevoie de ajutorul şi de susţinerea noastră, a acelora care avem dragoste şi credinţă. Prin câtuşi de puţin, fiecare după propria avuţie, suntem chemaţi să sprijinim parohiile sărace pentru ca şi acei semeni ai noştri, să poată avea o Biserică frumoasă în care să ridice rugăciuni spre Cer.

Acoperişul Bisericii Parohiei Negrenii de Jos cu hramul Adormirea Maicii Domnului, comuna Tătărăştii de Jos, Jud. Teleoman, a fost grav afectat în urma unei furtuni violente care s-a abătut în această vară asupra localităţii.
La ora actuală nu s-au strâns suficienţi bani pentru refacerea acoperişului iar ploaia afectează interiorul bisericii.
Cei care doresc să dea o mănă de ajutor părintelui Danu Bogdan Cristian o pot face prin donaţii:
CONT in lei : RO 52RNCB0248074580490001, deschis la BCR VIDELE.