Shakira in concert la Bucuresti

Solista columbiană Shakira susţine un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Artista a mai cântat în România în 2006, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori.
Solista columbiană Shakira susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, primul spectacol în aer liber din cadrul turneului mondial “The Sun Comes Out”.
Echipa cu care cântăreaţa columbiană a ajuns la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se numără cei opt membri ai bandului său, două dansatoare şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză care o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.

Pentru construirea scenei, echipa de producţie a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda, transportul acestuia şi al echipei necesitând 13 tiruri de mare tonaj şi şase autocare.
Shakira se află pentru a doua oară în România şi pentru prima dată în Capitală.
Artista columbiană a mai cântat în România în 2006, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori.
Shakira este singurul artist care are patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra “Hips Don’t Lie”, cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziţia întâi în topurile muzicale din 55 de ţări.
Apreciată deopotrivă pentru melodiile dinamice şi pentru mişcările sale senzuale din videoclipuri şi concerte, cântăreaţa în vârsta de 34 de ani are în palmares 142 de premii, printre care două Grammy şi şapte Latin Grammy.
Shakira a intrepretat imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2010, “Waka Waka”, vândut în peste doua milioane de copii în întreaga lume.

Sambata, 07.05.2011.
Sursa: romania-actualitati.ro